Регистрация на нов потребител
Съгласен съм с общите условия

За нас

Създадохме сайтът Аз Мога Това с идеята да подпомогнем търсенето и предлагането на работна сила на българския пазар.

Сайтът предлага друга гледна точка по отношение на това търсене и предлагане. В него водещ е потребителя,  да предложи своите умения, способности и квалификация, а работодателят да го намери. По този начин обявите ще бъдат разгледани от много по-вече фирми търсещи персонал, без да има необходимост да се кандидатства за всяка обява поотделно.  Работодателят има предимство изразяващо се в това, че тук могат да се открият служители, който да отговаря на изискванията, без съмнения, че същите нагласят необходимата им информация и данни, само и само да се харесат на работодателите.

Аз Мога Това - сайт за търсене и предлагане на нова работа и преквалификация

Сайтът Аз Мога Това е създаден за бърза връзка между работодателя и работника. Използвайки този сайт, се избягва всякакъв вид посредничество.

Предимства за работодателите

Работодателите можгат бързо да изберат необходимия персонал за фирмата, без да изразходват ценно време и средства за публикуване на обяви. Тук с едно кликване на мишката, може да изберете нужния специалист, от всички точки на България, да го поканите на интервю или да му отправите предложение за работа.

Предимства за търсещите работа

Търсещите работа могат да предложат своята квалификация и умения на работодателите.

Тези, които работят, единствено тук могат да присъстват в интернет пространството, като ще бъдат на постоянното внимание на работодателите, за да намерят по-добри условия за работа.

Безработните могат да предложат своите умения и специалности на голям кръг от работодатели от цялата страна, за да увеличат възможностите  си за намиране на работа.

Домашен майстор

Необходимостта от Секция домашен майстор  се породи от създадена в действителност ситуация:

„Когато ми се повреди пералнята, се оказа че не мога и не знам къде да намеря техник, за да я ремонтира. Може би съседа от входа е специалист? Но аз не знам...”.

Така се роди идеята, че ако има нещо като указател на различни специалисти за домашни услуги, с едно телефонно обаждане бих си решил проблема. И тъй като в дома, вилата и градината винаги има нужда от някакви ремонти, услуги и други подобни, се опитахме да съберем тези специалисти в една секция - домашен майстор, за да осигурим бързо и удачно решение.

Секция „Домашен майстор” дава възможност на учащи, студенти, работещи, специалисти, безработни и пенсионери да приложат своите умения в свободното си време и да увеличат доходите си.